Welkom op de informatiepagina van kanaal Almelo – De Haandrik. Hier vindt u informatie over wat de gemeente voor haar inwoners doet.

Wij helpen u graag

Uit het onderzoek van onderzoeksbureau I&O Research blijkt dat inwoners en ondernemers met schade behoefte hebben aan een luisterend oor en praktische, financiële en sociale hulp. Als u dit wilt, komen wij graag met u in contact. Vanwege privacy deelt de provincie helaas geen contactgegevens met ons. Wilt u graat een gesprek met ons? Vul dan het contactformulier in. Onze projectleider Bert Kleen, neemt contact met u op.

Contactformulier

Resultaten onderzoek Kanaal Almelo-De Haandrik

Er is een onderzoek gedaan onder inwoners en ondernemers die wonen of ondernemen dichtbij Kanaal Almelo-De Haandrik. Dit onderzoek is gedaan door onderzoeksbureau I&O Research in opdracht van de gemeente Twenterand en Hellendoorn. Onderzocht is wat de ervaringen zijn van de mensen die schade hebben, welke gevolgen dit voor hen heeft en welke behoefte zij aan hulp hebben. In de video leggen we uit wat de resultaten van het onderzoek zijn.

Tekst gaat verder onder deze video

Informatie provincie Overijssel

Meer informatie over de aanpak van de schades langs Kanaal Almelo-De Haandrik vindt u op de website van provincie Overijssel