In de gemeente Twenterand vindt u voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een heerlijke overnachting, een gezellige fietstocht of een prachtige wandeling.

De Twentse Hooilanden

De recreatieondernemers uit de gemeente Twenterand verwelkomen u graag voor een plezierige ontdekkingsreis in de Twentse Hooilanden. Kijk op www.detwentsehooilanden.nl voor een uitgebreid overzicht van overnachtingsadressen en toeristische informatie.

Wandelnetwerktwente

Wandelnetwerk Twente koppelt honderden kilometers rondwandelingen aan elkaar. Door middel van genummerde routepalen stap je door het Twentse land, en ook door Twenterand. Bekijk de website: www.wandelroutestwente.nl.

Fietsroutenetwerk Twente

Overijssel staat bekend om haar afwisselende landschap en grote verscheidenheid in plant- en diersoorten. Maar wist u dat de groene provincie ook een walhalla is voor fietsers? Met een fietsroutenetwerk van duizenden kilometers, kunt u eindeloos veel fietsroutes uitstippelen. Bekijk de website: www.nederlandfietsland.nl.

Twenterand Tourist Info

Voor informatie over toeristisch en recreatief Twenterand kunt u natuurlijk ook terecht bij het Tourist info in Den Ham. Hier is een informatrice aanwezig die u graag letterlijk en figuurlijk de weg wijst. In de kernen Vroomshoop en Westerhaar zijn folderpunten gevestigd. Deze folderpunten zijn voorzien van de belangrijkste toeristische informatie. 

Bekijk de contactgegevens van Twenterand Tourist Info

Bekijk de gegevens van de vestiging van Twenterand Tourist Info in Den Ham, Westerhaar (folderpost) en Vroomshoop (folderpost)