Een afspraak maken werkt!

Voor veel van onze producten en diensten kunt u vooraf een afspraak maken. Dan hoeft u niet (lang) te wachten en weet u waar u aan toe bent. U kunt zelf kiezen op welke dag en hoe laat u een afspraak wilt. Een afspraak maken kan heel eenvoudig online.

Maak direct online uw afspraak

Voor wanneer kan ik een afspraak maken?

Op werkdagen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis een afspraak maken.

Tip

Leest u voordat u naar uw afspraak komt welke zaken u mee moet nemen zodat u niet voor niets komt. Op de specifieke productpagina's vindt u praktische informatie voor een snelle aanvraag. Na het maken van de afspraak krijgt u per email een bevestiging met daarin de afspraakgegevens en de zaken die u moet meenemen naar uw afspraak.

Afspraak afzeggen

Het kan gebeuren dat uw afspraak niet door kan gaan. U bent ziek geworden of er is iets anders tussen gekomen. In de e-mail die u van ons ontvangt, kunt u dit gemakkelijk zelf wijzigen. Dan kan iemand anders op uw tijd ingepland worden. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Telefonisch contact

Lukt het niet om via de computer een afspraak te maken? U kunt maandag tot en met vrijdag ook telefonisch een afspraak inplannen via (0546) 840 840.

Online diensten

Bij de gemeente Twenterand kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online product- en dienstinformatie opvragen. Maar u kunt ook al diverse producten volledig online bestellen. Er komen steeds meer diensten digitaal beschikbaar. Zo kunt u eenvoudig zelf uw zaken regelen.