Al twintig jaar verzamelen en schrijven ze verhalen over de oude gemeente Vriezenveen.

We hebben het natuurlijk over de redactie van Waver ’t Vjenne. Deze mijlpaal is voor Burgemeester Broekhuizen en wethouder Koster een mooie aanleiding om een bezoek te brengen aan de redactie.

‘Wij zijn erg trots op ons magazine’ vertelt hoofdredacteur José Bosch. ‘Twintig jaar geleden werd het magazine onder leiding van Hans Kobes, bedacht, gemaakt, vastgelegd en uitgegeven. Nu jaren later bestaat ‘Waver ’t Vjenne’ nog steeds en ontvangen de leden van de Vereniging Oud Vriezenveen het magazine vier keer per jaar, maar wordt ook doorgegeven aan familie, buren en bekenden zodat het bereik vele malen groter is. Er zijn in die twintig jaren heel wat verhalen geschreven maar er
zijn nog veel meer verhalen die het waard zijn om te delen, door te geven en te bewaren. We gaan dus nog  even door’, lacht José.

Foto Waver 't Vjenne

Staand v.l.n.r. Bert Sluijer, José Bosch-Höfte, Burgemeester Hans Broekhuizen, Jan Nijkamp, Fred Reinders, Bertus Wessels. Zittend Gert Pape en wethouder Roel Koster. Op de foto ontbreken de redactieleden Bertus Hospers en Jan-Machiel Hospers.