Reizen met de buurtbus, streekbus of trein lijkt gemakkelijk. Dat is alleen niet voor iedereen zo. Vooral als u het niet gewend bent om met openbaar vervoer te reizen. Omdat u bijvoorbeeld altijd met de auto ging. Toch is het makkelijker dan u denkt. En met hulp van iemand met ervaring wordt het nog eenvoudiger. Wilt u weten hoe u met het openbaar vervoer kunt reizen? Kom dan naar het inloopspreekuur op donderdag 19 mei. Aanmelden is niet nodig.

Waarvoor is het inloopspreekuur?

Tijdens het inloopspreekuur kunt u vragen stellen aan OV-ambassadeurs. OV-ambassadeurs zijn mensen die ervaring hebben met reizen met het openbaar vervoer. Zij helpen u graag. Want: Hoe laat rijdt de bus? Waar kan ik instappen? Kan ik wel gemakkelijk instappen? Hoe vraag ik een OV-chipkaart aan? Hoe krijg ik de 65+-korting? Vragen die u misschien ook hebt en waarop u graag antwoord wilt. Stel ze tijdens het maandelijks inloopspreekuur.

Inloopspreekuur

Wanneer:         donderdag 19 mei 2022                                                                                                                  

Hoe laat:          14.00 – 15.30 uur

Waar:               Bibliotheek Vroomshoop, Burgemeester Koetjestraat 2, Vroomshoop

Telefonisch spreekuur

Kunt u niet naar het inloopspreekuur? Of belt u liever met een OV-ambassadeur? Dat kan elke dag op de volgende tijden:

  • Maandag tot en met vrijdagochtend van 10.00 – 12.00 uur
  • Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur
  • Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur

Het telefoonnummer is: 038 – 303 70 10

Online informatiebijeenkomsten

Regelmatig worden online informatiebijeenkomsten gehouden. Deze bijeenkomsten zijn interactief. Wat betekent dat u informatie krijgt over het reizen met het OV. Maar ook vragen kunt stellen. Voor het deelnemen aan een online bijeenkomst moet u zich aanmelden. Dat kan via www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. U vindt hier ook de data en tijden van de online bijeenkomsten.

Meer informatie, activiteiten en contactgegevens

Op www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur leest u meer over reizen met het openbaar vervoer, het inloopspreekuur en alle activiteiten. Ook vindt u daar de contactgegevens.