Je hebt er vast al iets over gehoord, de Nationale Sportweek in Nederland van 15 tot en met 24 september. Ook in Twenterand is er in die week van alles te doen en te beleven. Voor jong en oud. Want sporten en bewegen is goed voor iedereen, in welke vorm dan ook!

Vrijdag 15 september: de opening van de Nationale Sportweek

Op vrijdag 15 september is de start van de Nationale Sportweek. En daar moet je bij zijn! Ooit van Walking Korfbal gehoord? Zorgsaam Twenterand en Korfbalvereniging Amicitia laten je hier graag mee kennismaken. Of wat dacht je van een potje trefbal met leerlingen van CSG Het Noordik? Dat wil je niet missen toch? Kom dan vrijdagmiddag 15 september naar het plein voor Het Punt in Vroomshoop. Het is voor jong en oud. We starten om 11.30 uur met de eerste groep. Het programma duurt tot ongeveer 15.30 uur. Je kunt op elk moment aansluiten.

Maandag 18 september: Walking Volleybal

Naast Walking Korfbal kennen we ook Walking Volleybal. De Hammer Volleybal Club laat je graag zien hoe je leuk het is om deze sport te doen. Maar vooral, veel mensen kunnen eenvoudig meedoen aan deze sport. Er zijn nog enkele plekken vrij om in de groep mee te doen. Voor elke training is vanaf 09.30 uur een inloop met koffie en thee. Om 10.00 begint de les in sporthal de Beukenhaege. U bent van harte welkom om mee te doen of een kijkje te nemen!

Sportcarroussel Vroomshoop 20 tot en met 22 september

Inmiddels is de sportcarroussel in Vroomshoop en Vriezenveen een mooie sportieve traditie. Dit jaar is Vroomshoopse Boys de gastheer. De sportcarroussel is bedoeld  om kinderen op jonge leeftijd te laten zien hoe leuk het is om samen met andere kinderen te sporten of te bewegen. Tijdens de sportcarroussel kunnen zij meedoen aan verschillende sporten en beweegvormen. Hoe leuk is het als veel verenigingen hieraan meedoen zodat kinderen tijdens de sportcarroussel ook echt zo veel mogelijk verschillende dingen kunnen proberen?

Sport- en beweegclubs meld u aan!

Heeft u zich als sport -of beweegaanbieder nog niet aangemeld voor de sportcarroussel? Doe dit dan alsnog. Voor u een uitgelezen kans om ruim 600 kinderen kennis te laten maken met uw gezellige vereniging! En voor de kinderen natuurlijk een gevarieerd aanbod. Dat willen we toch allemaal?

Meer informatie over bovenstaande activiteiten? Of wilt u zich aanmelden?

slamberink@zorgsaamtwenterand.nl

U kunt ook altijd vrijblijvend op de dag zelf meedoen dan wel een kijkje nemen.