LEV! eerste bij Modewinkel Awards

Modewinkel LEV! In Vriezenveen is in de prijzen gevallen bij de landelijke wedstrijd Modewinkel Awards. LEV! werd zowel lokaal eerste als in de provincie Overijssel. Reden voor wethouder Aimée van der Ham om eigenaresse Miranda Pape te feliciteren met dit mooie resultaat. Miranda was blij verrast met de nominatie voor de wedstrijd. “Wij hebben onszelf niet opgegeven. Dat heeft waarschijnlijk een van onze klanten gedaan.”

Dat de deelname van de dameskledingzaak aan de wedstrijd veel steun kreeg van de klanten, ziet Miranda als een groot compliment. “Het was op het laatst nog een flinke sprint”, vertelt ze lachend. De winkel bestaat nu acht jaar en Miranda zit inmiddels zes jaar op de huidige locatie aan het Westeinde. In het pand zit niet alleen LEV!, maar ook een bloemenzaak. “Een mooie wisselwerking tussen beide winkels”, zo ziet Miranda het.

Uit de hele regio

De klanten van LEV! komen niet alleen uit de gemeente Twenterand, maar uit de hele regio. “De klant zoekt bij ons een bepaalde stijl. Het is gekleed, maar ook stoer”, legt de onderneemster uit, die van oorsprong een heel andere baan had. “Maar ik heb altijd al een goed gevoel voor mode gehad.”

De toekomst

Hoe Miranda de toekomst ziet? “De bestsellers qua merken worden vanaf de herfstcollectie fors uitgebreid. Zo weten mijn klanten dat ze nooit mis grijpen.” Ook de “VINDUT BY LEV!”, waarin Miranda  in de omgeving uniek is, zal in de toekomst worden uitgebreid. “De klanten vinden dit een enorm positieve ontwikkeling in het kader van duurzaamheid”, aldus Miranda.