Een duurzaam en goed geïsoleerd huis heeft veel voordelen. Zo bespaar je op jouw energierekening en draag je bij aan een duurzamer Twenterand. Ben je ook benieuwd welke maatregelen je vandaag al kunt nemen? Op 22 maart organiseert Rabobank samen met verschillende partijen een bijeenkomst over het verduurzamen van jouw huis. Ook gemeente Twenterand is aanwezig om te vertellen over het belang van verduurzaming en de duurzaamheidssubsidie.

Gemeente Twenterand wil inwoners stimuleren om aan de slag te gaan met het verduurzamen van hun huis. Een goede eerste stap is isoleren. Hierdoor heb je minder last van tocht, houd je het in de winter langer warm en in de zomer langer koel. Zo bespaar je energie en dat is goed voor jouw portemonnee. Daarnaast draag je zo bij aan een duurzaam Twenterand. Als we allemaal energie besparen, zorgen we er samen voor dat we flink minder CO2 uitstoten en gas verbruiken. Om inwoners op weg te helpen stelt gemeente Twenterand sinds kort subsidie beschikbaar voor verschillende isolatiemaatregelen.

Meld u aan voor de bijeenkomst op 22 maart

De bijeenkomst vindt plaats op woensdag 22 maart van 19.15 tot 21.30 uur in Het Punt in Vroomshoop. Verschillende partijen, waaronder gemeente Twenterand, zijn aanwezig voor een presentatie. Meer weten over het programma of gelijk aanmelden? Ga naar www.Rabo.nl/ta/duurzaamtwenterand(externe link).

Subsidie van de gemeente

Wil je gelijk aan de slag met isoleren en subsidie aanvragen? Ga naar www.twenterand.nl/duurzaamheidssubsidie.