In heel Nederland wordt er op de Dag van de Ondernemer aandacht gegeven aan het belang van ondernemers voor ons land. Dit jaar valt die dag op vrijdag 17 november. De gemeente Twenterand organiseert dan een gezellige en inspirerende lunchbijeenkomst voor alle ondernemers in de gemeente. De bijeenkomst vindt plaats van 12.00 tot 14.00 uur in De Klaampe in Westerhaar.

Wethouder Aimée van der Ham gaat in de gemeente Twenterand over Economie en Detailhandel. Ze vindt het belangrijk om als gemeente waardering uit te spreken voor het getoonde ondernemerschap. “Hun inzet, moed en doorzettingsvermogen zorgen ervoor dat er veel moois gebeurt in Twenterand”, legt de wethouder uit. “De Dag van de Ondernemer is een van de gelegenheden om onze waardering te laten zien. Daarom nodigen we onze ondernemers graag uit voor de lunchbijeenkomst op vrijdag 17 november in De Klaampe.

Tekst gaat verder onder deze video

Elkaar ontmoeten

“Behalve een heerlijke en goed verzorgde lunch, is er volop ruimte voor het gesprek met elkaar”, vertelt bedrijfscontactfunctionaris Jacqueline Tuinbeek. “Het is een bijeenkomst om elkaar te ontmoeten. Voor deze gelegenheid hebben we met de visionaire Tom Kikkert ook een inspirerende spreker uitgenodigd. Hij is een pionier op het gebied van belevingseconomie in Nederland. Hij helpt bedrijven en organisaties met het nadenken over hun identiteit, strategie en unieke klantbeleving.”

Aanmelden

Ondernemers in heel Twenterand worden per mail uitgenodigd. Ze kunnen zich aanmelden tot maandag 13 november via communicatie@twenterand.nl, onder vermelding van “Aanmelding Dag van de Ondernemer”. Wie vragen heeft kan contact opnemen met bedrijfscontactfunctionaris Jacqueline Tuinbeek via telefoonnummer 06 - 2195 3201.