Heeft u als ouders, kinderen of professional vragen over scheiden of bent u zelf net gescheiden? Dan is het Scheidingspunt een praktische wegwijzer naar de beschikbare ondersteuning in de gemeente Twenterand.

Sinds 1 maart 2020 heeft Twenterand een Scheidingspunt. Geraldine Dijk helpt iedereen met vragen rondom echtscheidingen. We willen hiermee mensen die geconfronteerd worden met een scheiding zo goed mogelijk ondersteunen en de negatieve gevolgen van een echtscheiding zoveel mogelijk voorkomen.

Voor wie is het Scheidingspunt?

  • partners die gaan scheiden of zijn gescheiden
  • kinderen van partners die gaan scheiden of al gescheiden zijn
  • professionals en het sociale netwerk

Waarvoor kunt u terecht bij het Scheidingspunt?

U kunt met alle vragen rondom scheidingen terecht bij het Scheidingspunt. Het Scheidingspunt geeft u praktische en juridische informatie en advies. Het Scheidingspunt biedt ook kortdurende begeleiding. Het Scheidingspunt doet zelf geen mediation, daarvoor wordt u verwezen naar een mediator of advocaat.

Waar vindt u het Scheidingspunt?

In maart van dit jaar is het Scheidingspunt Twenterand via Facebook van start gegaan: www.facebook.com/scheidendoejenietalleen(externe link). Deze Facebookpagina is de voorloper van het fysieke en digitale scheidingspunt voor de gemeente Twenterand.

Contact

Geraldine

Heeft u vragen over scheidingen? Neemt u dan contact op met: 

Geraldine Dijk
E-mail: GDijk@Incluzio.nl
Telefoon: 06 - 82 47 58 45

U kunt bellen of een bericht sturen via WhatsApp. Wanneer u niet gelijk contact krijgt, wordt u binnen 24 uur teruggebeld.