HOME  |  Afspraak maken

Afspraak maken

Een afspraak maken werkt!

Voor veel van onze producten en diensten kunt u vooraf een afspraak maken. Dan hoeft u niet (lang) te wachten en weet u waar u aan toe bent. U kunt zelf kiezen op welke dag en hoe laat u een afspraak wilt. Een afspraak maken kan heel eenvoudig online.

Maak direct online uw afspraak
 

Voor wanneer kan ik een afspraak maken?

Op werkdagen kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis een afspraak maken. Op dinsdag zijn er verruimde tijden waarop een afspraak gemaakt kan worden, namelijk van 8.00 tot 17.00 uur. Op andere werkdagen is dat van 8.30 tot 16.00 uur, behalve maandagmiddag want dan zijn we vanaf 12.30 uur gesloten. Komt ’s avonds u beter uit? Op donderdag is er van 17.00 tot 19.30 uur vrije inloop.

Tip

Leest u voordat u naar uw afspraak komt welke zaken u mee moet nemen zodat u niet voor niets komt. Op de specifieke productpagina's vindt u praktische informatie voor een snelle aanvraag. Na het maken van de afspraak krijgt u per email een bevestiging met daarin de afspraakgegevens en de zaken die u moet meenemen naar uw afspraak.

Afspraak afzeggen

Het kan gebeuren dat uw afspraak niet door kan gaan. U bent ziek geworden of er is iets anders tussen gekomen. In de e-mail die u van ons ontvangt, kunt u dit gemakkelijk zelf wijzigen. Dan kan iemand anders op uw tijd ingepland worden. U kunt natuurlijk ook telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen.

Telefonisch contact

Lukt het niet om via de computer een afspraak te maken? U kunt maandag tot en met vrijdag ook telefonisch een afspraak inplannen via (0546) 840 840.

Online diensten

Bij de gemeente Twenterand kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week online product- en dienstinformatie opvragen. Maar u kunt ook al diverse producten volledig online bestellen. Er komen steeds meer diensten digitaal beschikbaar. Zo kunt u eenvoudig zelf uw zaken regelen.