Een op de 12 kinderen heeft te maken met kinderarmoede. Stichting Leergeld Twenterand is een private stichting die helpt kinderarmoede te bestrijden zodat alle kinderen kunnen meedoen.

Leergeld Twenterand geeft kinderen in Twenterand een financieel steuntje in de rug als er problemen zijn met de financiering van zwemlessen, muzieklessen, schoolreisjes, excursies, busvervoer, etc., of met het aanschaffen van een fiets of computer om de lessen op school te kunnen volgen. Leergeld Twenterand wordt daarbij gesteund door sponsoren en subsidiegevers en door de Vereniging van landelijke Leergeld stichtingen, waarbij 112 stichtingen verspreid over heel Nederland zijn aangesloten. De slogan van deze stichtingen luidt “Alle kinderen mogen meedoen”. En dat is precies wat Leergeld Twenterand  voor de inwoners van Twenterand wil bereiken. 

Schroom dus niet om hulp te vragen als dat nodig is. Leergeld Twenterand is bereikbaar op tel 06-39743797, of op www.leergeld.nl/twenterand(externe link). Gewoon een mailtje sturen naar info@leergeldtwenterand.nl mag ook. Intermediairs van Leergeld Twenterand komen dan bij u thuis of bellen u op en gaan dan met u in gesprek. Samen kijken we dan welke hulp nodig is.