Soms zijn er dingen waarbij een beetje hulp welkom is. Misschien behoort u tot de risicogroep en gaat u er nu liever niet op uit. Dan is het fijn als iemand uw boodschappen even komt brengen. Maar hoe regelt u dat? Voor inwoners van Twenterand is hiervoor de webservice Helpende Handen.

U kunt er een oproep doen waar iemand anders op kan reageren. U vindt Helpende Handen via helpendehanden.zorgsaamtwenterand.nl. Wanneer het niet lukt om uw vraag digitaal te plaatsen dan kunnen medewerkers van het Zorginformatie●punt u helpen.

Ga naar Helpende Handen

Hulp aanbieden?

Wilt u andere mensen juist helpen in deze tijd? Kijk dan welke hulpvragen er zijn en reageer. Het principe van Helpende Handen is dat u elkaar helpt met gesloten beurs. Voor vragen kunt u bellen met de Zorginformatie●punten van ZorgSaam Twenterand. Telefoonnummer (0546) 481 450 (9.00 tot 12.00 uur) of via e-mail: helpendehanden@zorgsaamtwenterand.nl.

Sociale kaart

Op de website van Helpende Handen staat ook een sociale kaart van Twenterand. Dat is een plek waar (zorg)aanbieders en andere ondernemers ondersteuning en voorzieningen aanbieden. Bijvoorbeeld een boodschappenservice en maaltijden aan huis.