Kennis delen zorgt ervoor dat je elkaar makkelijker vindt wanneer je elkaar echt nodig hebt. Daarom organiseert de gemeente Twenterand vaste momenten waarop netwerkbijeenkomsten plaatsvinden.

Misschien bent u al een keer bij een WeConnect bijeenkomst geweest. Vanwege de positieve ervaringen daarmee organiseren we aanvullend een aantal, kleinschalige netwerkbijeenkomsten met een inhoudelijk thema.

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor professionals (en vrijwilligers) werkzaam in het sociaal domein in Twenterand om elkaar én elkaars vak beter te leren kennen. Ook hopen we dat hierdoor nieuwe samenwerkingen ontstaan waardoor onze inwoners nog betere en de juiste vorm van ondersteuning krijgen. Een ideale gelegenheid om meer samen te werken met andere organisaties in het voorliggend veld en/of tweedelijnszorg én het specialisme en de ervaringen van uw eigen organisatie te delen.

Helpt u mee?

Er zijn nog momenten waarvan de invulling van de bijeenkomst nog open staat! Heeft u een actueel thema waarvan andere professionals meer zouden moeten weten? En wilt u meehelpen in de voorbereidingen en organisatie van een sessie? Laat het ons dan weten!

Voor meer informatie of vragen kunt u mailen naar transformatie@twenterand.nl of bel naar 0546 - 840 840.