Beweegbonnen aanvragen

Westerhaar aan zet
HOME  |  Beweegbonnen aanvragen

Beweegbonnen aanvragen

Voor inwoners én organisaties is het in 2016 mogelijk om subsidie aan te vragen voor projecten of activiteiten gericht op bewegen in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Uit een stemronde eerder dit jaar is gebleken dat inwoners dit het belangrijkste gezondheidsthema voor het dorp vinden. De regeling ‘Beweegbonnen Westerhaar aan zet’ biedt mogelijkheden om financiële ondersteuning te krijgen voor ideeën die er op zijn gericht inwoners van Westerhaar-Vriezenveensewijk meer te laten bewegen. Op deze manier worden de talenten, kennis en ideeën van inwoners en organisaties uit Westerhaar-Vriezenveensewijk benut.

Drie aanvraagrondes

In 2016 zijn er drie rondes waarin een aanvraag kan worden ingediend: tot 1 april, van 1 april tot 1 september en van 1 september tot 1 december 2016. In totaal is € 80.000 beschikbaar voor initiatieven. Dit kunnen zowel kleine als grotere initiatieven zijn.

Meer informatie

Bij vragen over de regeling of voor hulp bij het invullen van het formulier kan contact worden opgenomen met de ambassadeurs van Westerhaar aan zet of gemeente Twenterand.

Aanvragen van de beweegbonnen kan via dit aanvraagformulier

Bekijk de regeling beweegbonnen Westerhaar aan zet