Met of zonder afspraak een coronavaccinatie halen is binnenkort mogelijk bij de pop-up priklocatie in Vroomshoop. Inwoners kunnen er ook terecht voor informatie. De pop-up locatie staat bij Theater Het Punt aan de Burgemeester Koetjestraat 2-4 op maandag 25 juli van 13.30 tot 19.30 uur.

Naast de vrije inloop is het bij de pop-up locatie in Vroomshoop mogelijk om een afspraak te maken via telefoonnummer 0800 - 7070 of online via www.coronavaccinatie-afspraak.nl. Zo krijgt iedereen die dat wil de mogelijkheid om zich te laten vaccineren tegen corona. Bij de pop-up vaccinatielocaties kunnen inwoners met of zonder afspraak terecht voor informatie en een eerste, tweede, booster- (vanaf 18 jaar), of herhaalprik (vanaf 60 jaar). Op de website(externe link) staat voor welke prik men in aanmerking komt. Denk eraan legitimatiebewijs en een medisch mondkapje mee te nemen.

Informatiepunt

Belangrijk onderdeel van de pop-up vaccinatielocaties is het informatiepunt. GGD-medewerkers staan klaar om mensen te woord te staan die vragen of twijfels hebben. Kunt u niet op deze datum? Kijk op www.prikkenzonderafspraak.nl. Op de website van GGD Twente(externe link) staat een overzicht van alle GGD-vaccinatielocaties waar inwoners zich met en zonder afspraak kunnen laten vaccineren tegen corona.