HOME  |  Thema's  |  Sport, cultuur, recreatie  |  Toerisme

Toerisme

In de gemeente Twenterand vindt u voldoende mogelijkheden voor bijvoorbeeld een heerlijke overnachting, een gezellige fietstocht of een prachtige wandeling.

De Twentse Hooilanden

De recreatieondernemers uit de gemeente Twenterand verwelkomen u graag voor een plezierige ontdekkingsreis in de Twentse Hooilanden. Kijk op www.detwentsehooilanden.nl voor een uitgebreid overzicht van overnachtingsadressen en toeristische informatie.

Wandelnetwerktwente

Wandelnetwerk Twente koppelt honderden kilometers rondwandelingen aan elkaar. Door middel van genummerde routepalen stap je door het Twentse land, en ook door Twenterand. Bekijk de website: www.wandelroutestwente.nl.

Fietsroutenetwerk Twente

Overijssel staat bekend om haar afwisselende landschap en grote verscheidenheid in plant- en diersoorten. Maar wist u dat de groene provincie ook een walhalla is voor fietsers? Met een fietsroutenetwerk van duizenden kilometers, kunt u eindeloos veel fietsroutes uitstippelen. Bekijk de website: www.nederlandfietsland.nl.

Twenterand Tourist Info

Voor informatie over toeristisch en recreatief Twenterand kunt u natuurlijk ook terecht bij het Tourist info in Den Ham. Hier is een informatrice aanwezig die u graag letterlijk en figuurlijk de weg wijst. Als extra service zijn er in de kernen Vriezenveen, Vroomshoop en Westerhaar toeristische informatiepunten gevestigd. Deze infopunten zijn voorzien van de belangrijkste toeristische informatie en verkopen bovendien diverse routes en kaarten van de omgeving. In het Veenmuseum aan de Paterswal in Westerhaar is een folderpost. 

Contact

info@puurtwenterand.nl
www.puurtwenterand.nl
Facebook: TwenterandTouristinfo
Twitter: TwenterandTI

Tourist Info winkel Den Ham

Grotestraat 4, 7683 BB Den Ham
Tel: (0546) 671 778
geopend: ma. t/m vr. 9.30-12.30 en 13.30-16.30 uur, za. 9.30-12.30 uur

Tourist infopunt Vriezenveen

(Wereldwinkel Twenterand)
Westeinde 8, 7671 CC Vriezenveen
Tel. (0546) 561 680

Tourist infopunt Vroomshoop (Bruna)

Julianaplein 70, 7681 AW Vroomshoop
Tel: (0546) 646 285

Tourist infopunt Westerhaar (Drogisterij Berghuis)

Kervelplein 43, 7676 DA Westerhaar
Tel: (0546) 659 688