HOME  |  Thema's  |  Projecten en plannen  |  Buurtplan

Buurtplan

In noordelijk Vroomshoop starten we met het maken van een buurtplan. In dat dat plan komen de afspraken te staan die we met buurtbewoners voor een periode van vier jaar maken over de inrichting, het gebruik en het onderhoud van de wijk.

Het gaat dan bijvoorbeeld over het groen, de wegen, de veiligheid, het riool, speelvelden en hondenuitlaatplaatsen. De inbreng van uw kennis, ervaring en wensen is daarbij belangrijk omdat u uw wijk het beste kent en weet wat er nog beter kan. Om een eerste beeld te krijgen van wat er leeft in de buurt en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn, vragen we u een korte vragenlijst in te vullen.

Waarom een vragenlijst?

De vragenlijst is een eerste stap om te komen tot een gezamenlijk buurtplan. We hopen dat zoveel mogelijk buurtbewoners de vragenlijst invullen. Daarna gaan we op verschillende manieren de wijk in om met de buurtbewoners en de dorpsraad in gesprek te gaan en het buurtplan verder vorm te geven. Wanneer u op de hoogte wilt blijven van het vervolg of een actieve bijdrage wilt leveren, kunt u aan het einde van de vragenlijst uw contactgegevens invullen.

Hoe kunt u de vragenlijst invullen?

U kunt de vragenlijst niet meer digitaal invullen.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Gerrit Ligtenberg of Bennie Jansen. Beide zijn bereikbaar via het algemene telefoonnummer van de gemeente Twenterand: (0546) 840 840.

Met uw inbreng gaan we aan de slag om samen met u de wijk nog aantrekkelijker, schoner en veiliger te maken en te houden!