HOME  |  Thema's  |  Actueel  |  Nieuws  |  Inloopspreekuren wooncoaches alleen nog in gemeentehuis

Inloopspreekuren wooncoaches alleen nog in gemeentehuis

Dit item is gearchiveerd op 15-11-2017
spreekuur wooncoach

Vanaf 1 november 2017 houden de wooncoaches hun inloopspreekuren alleen nog in het gemeentehuis in Vriezenveen. De spreekuren zijn op donderdagavond tussen 17.00 en 19.00 uur.

Tijdens het inloopspreekuur kunt u bij de wooncoaches terecht met al uw woonvragen. Bijvoorbeeld: Wat kan ik doen met mijn woning om energie te besparen of energie op te wekken? Zijn er financiële mogelijkheden zoals een subsidie, lening of andere financiering waarvoor ik in aanmerking kom?

De wooncoaches van Duurzaam (t)huis Twente zijn: Daan Hartgers, George Langedonk, Henk Meulenbeld en Hans Winkel. Ze zijn onafhankelijk, deskundig en geven u gratis advies. Wilt u een afspraak met een wooncoach voor een persoonlijk gesprek bij u thuis? Dat kan. Bel dan naar 088 – 18 50 130 om een afspraak te maken.

Actie: November Twenterandse Duurzaamheidsmaand!

logo duurzaam doenDe maand november staat in Twenterand in het teken van Duurzaamheid. Tijdens de Twenterandse Duurzaamheidsmaand organiseren wij allerlei activiteiten om duurzaamheid bij u onder de aandacht te brengen.

powerbank op zonne-energieMaak kans op een powerbank op zonne-energie!

Hebt u deze maand een gratis energie-gesprek met de wooncoaches? Dan maakt u kans op een powerbank op zonne-energie van WakaWaka. We verloten 2 keer zo’n powerbank waarmee u uw smartphone volledig oplaadt én 200 uur lang kunt gebruiken als zaklamp.

logo duurzaam thuis twente