HOME  |  Thema's  |  Actueel  |  Nieuws  |  Informatieavond Vitaal sport- en beweegpark in Twenterand

Informatieavond Vitaal sport- en beweegpark in Twenterand

Dit item is gearchiveerd op 17-07-2018

Maandag 16 juli organiseert de werkgroep Vitaal sport- en beweegpark ‘Het Midden’ een informatieavond voor belangstellenden in de kantine van Deto Twenterand. Onderwerp is hoe we samen een vitaal sport- en beweegpark kunnen realiseren voor jong en oud. Iedereen is van harte uitgenodigd om te horen welke plannen er zijn en wat de stand van zaken is.

Bewegen is belangrijk voor de gezondheid en het welzijn van mensen. Een aantal verenigingen uit Vriezenveen heeft de handen ineen geslagen. Zij hebben al een jaar of twee intensief contact met elkaar en dromen van een vitaal sport- en beweegpark waar alle gebruikers samenwerken om jong en oud te faciliteren om te bewegen. Het is nu tijd om de droom werkelijkheid te maken. De huidige gebruikers van het sportpark zijn op woensdag 27 juni 2018 geïnformeerd over de plannen en de stand van zaken. Graag willen we ook andere mogelijke toekomstige gebruikers informeren over de droom die werkelijkheid moet worden. Dat doen we tijdens een informatieavond op maandag 16 juli in de kantine van Deto Twenterand aan de Schout Doddestraat 48 in Vriezenveen. Tijdens de avond informeren we belangstellenden over de ideeën, de stand van zaken en willen we met elkaar in gesprek.

Aanmelden en meer informatie 

Graag horen we van tevoren of u komt. Aanmelden kan door uiterlijk 13 juli een e-mail te sturen naar vitaalsportparktwenterand@gmail.com. Nu alvast meer informatie? Ga dan naar www.twenterand.nl/bewegen. Hier vindt u meer informatie over de droom. Deze pagina wordt de komende tijd steeds aangevuld met actuele en andere inspirerende informatie.