HOME  |  Thema's  |  Actueel  |  Nieuws  |  Expositie 3D objecten

Expositie 3D objecten

Dit item is gearchiveerd op 24-04-2017

Vorig jaar heeft kunstenares Caroline Kuiper uit Den Ham geƫxposeerd in het gemeentehuis van Twenterand. In navolging daarvan is het nu de beurt aan haar cursisten om de vitrines in de hal van het gemeentehuis drie maanden te vullen met objecten van klei.

Vanaf eind september vorig jaar komen de cursisten hier uit de regio met veel ideeƫn en goede zin op maandag of dinsdag avond bij elkaar om een werkstuk te maken. Het zijn heel gevarieerde objecten en de cursisten wonen van Tubbergen tot Nijverdal. Onder hen een moeder en dochter uit Vriezenveen. Moeder is 82 en heeft de lessen voor haar verjaardag gekregen. Beiden maken samen met veel plezier mooie werken.

Keramiste Caroline Kuiper: "Of je net begint, of er al jaren mee bezig bent, het blijft altijd een verrassing wat het uiteindelijk gaat worden. Het plezier voor jong en oud om met klei te werken, je fantasie laten gaan en de gezelligheid van elkaar is iedere week weer een prettig uitje waar je ook nog wat van leert en er uiteindelijk wat 'eigens' aan over houdt!"

www.carolinekuiper.nl