HOME  |  Thema's  |  Actueel  |  Nieuws  |  30 mei: Informatiebijeenkomst voor ondernemers uit de bouw

30 mei: Informatiebijeenkomst voor ondernemers uit de bouw

LET OP: bijeenkomst is woensdag 30 mei en dus niet een dag later zoals eerder gecommuniceerd!

Hoe pas ik als ondernemer uit de bouwsector de juiste regels toe? Dat is kort gezegd de vraag die beantwoord wordt op 30 mei tijdens een bijeenkomst voor bedrijven die zich bezighouden met bouwen en verbouwen.

U krijgt op 30 mei een heldere uitleg over het toepassen van de bouwregels. Die uitleg wordt gegeven door de heer ir. H. (Hajé) van Egmond. De heer Van Egmond is deskundig in het omgevingsrecht, de bouwregels en de handhaving en kwaliteit van de bestaande bouw.

Ondernemers steken natuurlijk graag de handen uit de mouwen. Daarom zal de heer Van Egmond veel voorbeelden behandelen en ook daadwerkelijk gaan oefenen in het toepassen van de regels. Het wordt dus een actieve avond.

Aanmelden

Ondernemers uit de bouw zijn per brief uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen en bent u werkzaam in de bouw? Meld u dan uiterlijk vrijdag 25 mei a.s. aan bij Jannet Molenkamp via j.molenkamp@twenterand.nl. U bent dan van harte welkom op 30 mei a.s. van 19.30 – 21.00 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen. Vanaf 19.00 uur staat de koffie klaar.