HOME  |  Thema's  |  Jongeren  |  Young Leaderz Twenterand

Young Leaderz Twenterand

Young Leader word je door samen met onze partners een leuke activiteit te organiseren voor jongeren in je eigen buurt, denk bijvoorbeeld aan een buurtbarbecue, sporttoernooi of muziekavond.

Ondertussen ontdek je wat jij goed kunt en leer je wat er allemaal bij komt kijken als je een activiteit organiseert. Bijvoorbeeld hoe je een begroting maakt, hoe je om moet gaan met groepen, hoe je contacten legt die ook weer handig kunnen zijn voor later en nog veel meer.

Zo ontwikkel je je leiderschapskwaliteiten en heb jezelf en de jongeren in de buurt ook nog een leuke tijd. Twee vliegen in één klap dus!

Hoe ga je te werk?

Meld je bij een van de organisaties onderaan deze pagina en ga samen met hen aan de slag om jouw idee voor een leuke activiteit uit te werken in een goed doordacht plan. Dit dien je vervolgens in bij de gemeente en dan is het afwachten. En beoordelingscommissie gaat je aanvraag bekijken en als het akkoord is kun je het ook daadwerkelijk uit gaan voeren. Veel succes!

Partners

Young Leaderz Twenterand wordt mede mogelijk gemaakt door Zorgsaam Twenterand, St. Jongerenwerk Den Ham, Radar Uitvoering, Reflection en de gemeente Twenterand.

Meer informatie over het Young Leaderz project vind je in de flyer onderaan deze pagina.