HOME  |  Contact  |  Adviesspreekuur burenruzies

Adviesspreekuur burenruzies

Elke eerste woensdagochtend van de maand is er van 10.00 tot 12.00 uur in het gemeentehuis in Vriezenveen een gratis spreekuur voor inwoners van Twenterand die ruzie met hun buren of andere wijkbewoners hebben. 

In dit spreekuur kunt u uw verhaal kwijt aan een onafhankelijke adviseur die met u meedenkt over mogelijke oplossingen. Het spreekuur is zonder afspraak te bezoeken. Iedereen wordt te woord gestaan op volgorde van binnenkomst. Het is ook mogelijk om telefonisch of via e-mail contact te hebben of een afspraak te maken.

Werkwijze

U kunt bij de ervaren conflictbemiddelingsadviseur terecht met kleine problemen of ergernissen maar ook voor complexe conflicten. De adviseur luistert naar uw verhaal en geeft een neutraal advies hoe beide partijen er op eigen kracht uit kunnen komen. Wanneer het wenselijk is, kan de adviseur ook naar u toe komen.

Onafhankelijk, vertrouwelijk en neutraal

  • De conflictbemiddelingsadviseur heeft geen dienstverband bij de gemeente en is onafhankelijk
  • De adviseur geeft nooit zonder toestemming informatie door aan derden zoals de gemeente, politie, een woningbouwcorporatie of andere partijen. Een gesprek is dus altijd vertrouwelijk
  • De adviseur kiest nooit partij en blijft altijd neutraal

Contact

Een afspraak maken kan door een e-mail te sturen naar twenterand@mediationoost.nl. Via hetzelfde e-mailadres kunt u ook een vraag stellen of neem telefonisch contact op met het algemene telefoonnummer van de gemeente Twenterand (0546-840840) voor een terugbelverzoek. Een onafhankelijke conflictbemiddelaar neemt vervolgens telefonisch contact met u op.