HOME  |  Ondernemer  |  Nieuws

Nieuws

 • Eigenbaas Avondschool eind 2017 ook in Twenterand!

  (09-08-2017)

  Ben je net voor jezelf begonnen of wil jij een eigen bedrijf beginnen? Heb je hier al ideeën over maar weet je niet hoe je het aan moet pakken? Geef je dan op voor de EigenBaas Avondschool.

  Lees meer
 • Minister Kamp tekent RetailDeal met 26 gemeenten

  (31-07-2017)

  Op maandagmiddag 3 juli heeft minister Kamp tijdens het Zomercongres Retailagenda in Zwolle met 26 gemeenten RetailDeals getekend. Uniek is dat in de provincie Overijssel nu alle gemeenten een RetailDeal hebben. Kamp ziet de RetailDeals als een van de talrijke successen van de Retailagenda. Kamp: “De Retailagenda is geen wondermiddel, maar een uitnodiging tot hard werken.”

  Lees meer
 • Subsidiemogelijkheden EFRO OP Oost in 2017

  (08-03-2017)

  Ondernemers in Overijssel en Gelderland  kunnen ook  in 2017 in aanmerking komen voor subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Er is ruim € 47 miljoen beschikbaar. 

  Samenwerkende mkb-ers met innovatieve & duurzame ideeën zijn de doelgroep voor deze subsidie. Daarnaast is er aandacht voor samenwerking met andere (grote) ondernemingen, kennisinstellingen, overheden en intermediaire organisaties.

  Lees meer
 • Volg ons nu op Twitter!

  (26-01-2017)
  volg ons op twitter

  Volg ons nu op Twitter via @OndTwenterand voor het laatste ondernemersnieuws.

  Lees meer
 • ROZ biedt ondersteuning voor pluimveehouders

  (08-08-2017)

  De Nederlands Voedsel-en Warenautoriteit (NVWA) doet onderzoek naar het gebruik van fipronil bij pluimveebedrijven nadat concentraties van dit middel zijn aangetroffen in eieren van leghenbedrijven. Het gebruik van fipronil is niet toegestaan in de pluimveesector.

  Lees meer
 • Cursus voor werkgevers inzake arbeidsbeperking

  (18-04-2017)
  logo werkplein Twente

  Staat u op het punt om een werknemer met arbeidsbeperking in dienst te nemen? Of heeft u dagelijks al met hen te maken? Neem dan deel aan de cursus ‘Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking’.

  Lees meer
 • Factsheet: Versterken MKB en Ondernemerschap

  (20-02-2017)

  De Provincie Overijssel heeft in juni 2016, samen met stakeholders uit het bedrijfsleven, het onderwijs en overheden, het krachtige programma ‘Versterken MKB en Ondernemerschap’ opgezet. Vervolgens zijn tal van acties in gang gezet en daarover wil Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie, u graag door middel van de bijgevoegde factsheet informeren. Want ook in de uitvoeringsfase is het belangrijk dat we elkaar goed op de hoogte houden.

  Lees meer
Archief