HOME  |  Ondernemer  |  Nieuws

Nieuws

 • 30 mei: Informatiebijeenkomst voor ondernemers uit de bouw

  (16-05-2018)

  LET OP: bijeenkomst is woensdag 30 mei en dus niet een dag later zoals eerder gecommuniceerd!

  Hoe pas ik als ondernemer uit de bouwsector de juiste regels toe? Dat is kort gezegd de vraag die beantwoord wordt op 30 mei tijdens een bijeenkomst voor bedrijven die zich bezighouden met bouwen en verbouwen.

  Lees meer
 • Een nieuw dak op uw bedrijfspand?

  (22-09-2017)

  Voor eigenaren van een bedrijfspand met een asbestdak is nu de tijd om de risico’s van zo’n dak om te zetten in kansen voor het bedrijf.

  Lees meer
 • Subsidiemogelijkheden EFRO OP Oost in 2017

  (08-03-2017)

  Ondernemers in Overijssel en Gelderland  kunnen ook  in 2017 in aanmerking komen voor subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Er is ruim € 47 miljoen beschikbaar. 

  Samenwerkende mkb-ers met innovatieve & duurzame ideeën zijn de doelgroep voor deze subsidie. Daarnaast is er aandacht voor samenwerking met andere (grote) ondernemingen, kennisinstellingen, overheden en intermediaire organisaties.

  Lees meer
 • Volg ons nu op Twitter!

  (26-01-2017)
  volg ons op twitter

  Volg ons nu op Twitter via @OndTwenterand voor het laatste ondernemersnieuws.

  Lees meer
 • Uitnodiging

  (06-02-2018)

  Bezoek het gratis ondernemersevent bij Heracles Almelo

  Lees meer
 • Minister Kamp tekent RetailDeal met 26 gemeenten

  (31-07-2017)

  Op maandagmiddag 3 juli heeft minister Kamp tijdens het Zomercongres Retailagenda in Zwolle met 26 gemeenten RetailDeals getekend. Uniek is dat in de provincie Overijssel nu alle gemeenten een RetailDeal hebben. Kamp ziet de RetailDeals als een van de talrijke successen van de Retailagenda. Kamp: “De Retailagenda is geen wondermiddel, maar een uitnodiging tot hard werken.”

  Lees meer
 • Factsheet: Versterken MKB en Ondernemerschap

  (20-02-2017)

  De Provincie Overijssel heeft in juni 2016, samen met stakeholders uit het bedrijfsleven, het onderwijs en overheden, het krachtige programma ‘Versterken MKB en Ondernemerschap’ opgezet. Vervolgens zijn tal van acties in gang gezet en daarover wil Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie, u graag door middel van de bijgevoegde factsheet informeren. Want ook in de uitvoeringsfase is het belangrijk dat we elkaar goed op de hoogte houden.

  Lees meer
Archief