HOME  |  Ondernemer  |  Nieuws

Nieuws

 • Cursus voor werkgevers inzake arbeidsbeperking

  (18-04-2017)
  logo werkplein Twente

  Staat u op het punt om een werknemer met arbeidsbeperking in dienst te nemen? Of heeft u dagelijks al met hen te maken? Neem dan deel aan de cursus ‘Omgaan en begeleiden van werknemers met een psychische beperking’.

  Lees meer
 • Factsheet: Versterken MKB en Ondernemerschap

  (20-02-2017)

  De Provincie Overijssel heeft in juni 2016, samen met stakeholders uit het bedrijfsleven, het onderwijs en overheden, het krachtige programma ‘Versterken MKB en Ondernemerschap’ opgezet. Vervolgens zijn tal van acties in gang gezet en daarover wil Eddy van Hijum, gedeputeerde van de Provincie, u graag door middel van de bijgevoegde factsheet informeren. Want ook in de uitvoeringsfase is het belangrijk dat we elkaar goed op de hoogte houden.

  Lees meer
 • Subsidiemogelijkheden EFRO OP Oost in 2017

  (08-03-2017)

  Ondernemers in Overijssel en Gelderland  kunnen ook  in 2017 in aanmerking komen voor subsidie uit het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO). Er is ruim € 47 miljoen beschikbaar. 

  Samenwerkende mkb-ers met innovatieve & duurzame ideeën zijn de doelgroep voor deze subsidie. Daarnaast is er aandacht voor samenwerking met andere (grote) ondernemingen, kennisinstellingen, overheden en intermediaire organisaties.

  Lees meer
 • Volg ons nu op Twitter!

  (26-01-2017)
  volg ons op twitter

  Volg ons nu op Twitter via @OndTwenterand voor het laatste ondernemersnieuws.

  Lees meer
Archief