Het gaat goed met de economie in Twenterand. Zo goed zelfs dat er steeds meer vraag is naar nieuwe bedrijfslocaties. Ook in de gemeente Twenterand wordt dat gemerkt. In Vriezenveen is op de bedrijventerreinen Oosterweilanden en Almeloseweg-Oost alles verkocht of in optie. Ook in Vroomshoop wordt de groeiende vraag naar bedrijfskavels duidelijk gevoeld. Daar zijn nog voldoende kavels beschikbaar.

Waar ondernemers die belangstelling hebben voor een kavel in Vriezenveen nu op een lijst worden geplaatst, is de kans groot dat zij direct succes hebben in Vroomshoop-Oost. Ruim een derde van de beschikbare vijf hectare grond in Vroomshoop is verkocht of in optie. Een reden voor de wethouders Martha van Abbema en Bart-Jan Harmsen om een bezoek te brengen aan een van de bouwplaatsen op bedrijventerrein Vroomshoop-Oost.

Op de hoek van de Twentelaan en Aziëlaan verrijst het nieuwe bedrijfsgebouw van Hendriksen Bouw. 
Edo Evers, directeur van VOF Roelofs-Timmershuis, is enthousiast over fase 2. “Het bedrijventerrein is goed ontsloten. Zonder een stoplicht tegen te komen ben je zo op de N36”. Bart-Jan Harmen gelooft ook in de kracht van Vroomshoop. “Vroomshoop is echt een bedrijvig en mooi dorp, de mensen houden van de handen uit de mouwen steken. Overigens, in Den Ham zijn ook nog maar enkele kleine bedrijfskavels en woon-werkkavels te koop”, aldus Bart-Jan Harmen. 

Meer informatie

Ga voor meer informatie over de bedrijfskavels in Vroomshoop naar www.bouwenintwenterand.nl.