Op dinsdag 29 oktober waren bestuursleden van Den Ham Doet! op bezoek bij de gemeente Twenterand. Ze werden daar ontvangen door medewerkers van de gemeente en door Bart-Jan Harmsen, kernwethouder Den Ham.

Harmsen was enthousiast over de ontmoeting: “Het is goed om te zien dat er met nieuwe energie plannen worden gemaakt voor Den Ham. Het zijn enthousiaste Hammenaren die het slim aanpakken denk ik. Niet direct alles willen doen, maar goed kijken waar behoefte aan is en daarop inzetten. Daar zullen ze ook veel vrijwilligers voor nodig hebben, maar die zijn er vast wel in Den Ham. Het was een goed en open gesprek dat echt nog was bedoeld als eerste verkenning. We hebben met elkaar afgesproken om de lijnen kort te houden en elkaar te versterken waar het mogelijk is. Ik heb er vertrouwen in en heb er zin om samen met Den Ham Doet! aan de slag te gaan.”

Den Ham doet

Op de foto van links naar rechts: Janneke Timmerman (Den Ham Doet!), Debby Stevens (gemeente Twenterand), Irene Rozendaal (gemeente Twenterand), Herman Klomp (Den Ham Doet!), Bart-Jan Harmsen (gemeente Twenterand), Harrie Doosje (Den Ham Doet!) en Erik Smelt (Den Ham Doet!).