Als mantelzorger heeft u, juist in deze tijd van het Corona virus, misschien vragen over uw situatie of extra ondersteuning nodig. Evenmens Twenterand zet zich in om, ondanks de maatregelen, de individuele mantelzorgondersteuning zoveel mogelijk door te laten gaan. Deze kwetsbare doelgroep heeft zorg juist het hardst nodig. 

Evenmens Twenterand kijkt samen met u als mantelzorger naar creatieve manieren waarop dat kan. Per hulpvraag wordt er samen bekeken wat er binnen de huidige situatie mogelijk is. Schroom dus niet om contact op te nemen. De mantelzorgconsulenten zijn elke werkdag via mail en telefoon bereikbaar. Ze zitten klaar voor uw vragen. Zorgen voor een ander hoef je immers niet alleen te doen!

Hulp aan jonge mantelzorgers

Het kan zijn dat jonge mantelzorgers zich in deze tijd meer zorgen maken om hun naaste met gezondheidsproblemen. Vooral als ze zorgen voor iemand op leeftijd of voor iemand met een kwetsbare gezondheid. Het is dus belangrijk dat we jonge mantelzorgers extra in de gaten houden. De consulenten jonge mantelzorgers zitten voor hen klaar om waar mogelijk hulp te kunnen bieden. Daarnaast Is Evenmens Twenterand bezig met het opzetten van een speciale, online activiteit. Houd de sociale media en website daarvoor in de gaten.

Heeft u hulp nodig?

Voor sommige mensen is het lastig om hun leven zo goed mogelijk op de rit te houden, nu het openbare leven vanwege het corona-virus grotendeels stil ligt. Zij hebben net even meer of andere hulp nodig. Mocht u zelf behoefte hebben aan een luisterend oor, wilt u gewoon een praatje maken of heeft u een (hulp)vraag, neem dan contact op met Evenmens Twenterand via:

Tel: 0546 - 898 372
E-mail: info@evenmens.nl

Vrijwilligers zetten zich in

Samen met haar partners bekijkt Evenmens op dit moment wat de medewerkers en vrijwilligers nog meer kunnen doen om praktische hulp te bieden. Houd de website www.evenmens.nl en sociale media pagina’s in de gaten voor de mogelijkheden. Of neem telefonisch contact op via telefoonnummer 0546 - 898 372.

Bron: persbericht Evenmens Twenterand