De GGD wordt al weken gebeld om afspraken te plannen voor de boosterprik. Hier is het nummer van de GGD niet voor bedoeld. Als u een uitnodiging heeft gekregen voor een boosterprik, moet u online een afspraak maken via Ik wil me laten vaccineren - coronatest.nl Hiervoor heeft u DigiD nodig, via een toegangscode met sms of een app op uw smartphone of tablet.

 

Heeft u geen ervaring of moeite met het maken van digitale afspraken? Dan kunt u hulp krijgen van een vrijwilliger van Zorgsaam Twenterand, in samenwerking met de bibliotheek. Hiervoor kunt u tussen 9.00 en 17.00 bellen met het zorginformatiepunt, telefoonnummer 0546-481 456 of per mail via contact@zorgsaamtwenterand.nl.

Heeft u praktische hulp nodig omdat u bijvoorbeeld uw boodschappen even niet meer kunt doen vanwege een quarantaine of coronabesmetting, of simpelweg voor een luisterend oor in deze voor veel mensen moeilijke tijden? Ook dan kunt u contact opnemen met het zorginformatiepunt van Zorgsaam. U kunt dan ondersteuning krijgen van een vrijwilliger.

Praatplaat boostervaccinatie