In noordelijk Vroomshoop zijn we bezig met het maken van een buurtplan. In dat dat plan komen de afspraken te staan die we met buurtbewoners voor een periode van vier jaar maken over de inrichting, het gebruik en het onderhoud van de wijk. Hierna willen we ook voor andere wijken in Twenterand samen met de buurtbewoners een buurtplan gaan maken.

Het gaat dan bijvoorbeeld over het groen, de wegen, de veiligheid, het riool, speelvelden en hondenuitlaatplaatsen. De inbreng van uw kennis, ervaring en wensen is daarbij belangrijk omdat u uw wijk het beste kent en weet wat er nog beter kan. Om een beeld te krijgen van wat er leeft in de buurt en wat de belangrijkste aandachtspunten zijn, hebben we de buurtbewoners gevraagd om een korte vragenlijst in te vullen.

Waarom een vragenlijst?

De vragenlijst is een eerste stap om te komen tot een gezamenlijk buurtplan. Daarna gaan we op verschillende manieren de wijk in om met de buurtbewoners en de dorpsraad in gesprek te gaan en het buurtplan verder vorm te geven. Inmiddels hebben er al een aantal buurtgesprekken plaatsgevonden. Op dit moment zijn we de inbreng van deze avonden aan het inventariseren.

Heeft u nog vragen?

Wanneer u vragen heeft, kunt u contact opnemen met Bennie Jansen via het algemene telefoonnummer van de gemeente Twenterand: (0546) 840 840.

Met uw inbreng gaan we aan de slag om samen met u de wijk nog aantrekkelijker, schoner en veiliger te maken en te houden!