HOME  |  Bestuur & Organisatie  |  Verkiezing Europees Parlement 2019  |  U wilt stemmen in een andere gemeente (kiezerspas)

U wilt stemmen in een andere gemeente (kiezerspas)

Als u op de dag van de stemming (23 mei 2019) in een andere gemeente wilt stemmen voor het de leden van het Europees Parlement, dan heeft u een kiezerspas nodig. Met deze kiezerspas kunt u in heel Nederland uw stem uitbrengen.

Schriftelijk aanvragen

Gebruik daarbij het formulier onderaan deze pagina. Het kan u ook worden toegestuurd  (neem dan contact op met de afdeling Dienstverlening van de gemeente Twenterand). Mail/stuur of breng dit formulier naar de gemeente. U ontvangt de kiezerspas retour per post.
Het verzoek moet uiterlijk maandag 20 mei 2019 zijn ontvangen! Heeft u al een stempas ontvangen, stuur deze dan mee met uw verzoek.

Persoonlijk aanvragen

Een kiezerspas kunt u ook krijgen door met uw stempas naar het gemeentehuis te komen. Daar wordt uw stempas ingenomen en ontvangt u een kiezerspas waarmee u kunt stemmen in elke gemeente in Nederland.
Het in persoon aanvragen van een kiezerspas kan tot woensdag 22 mei 2019, 12.00 uur. Neemt u dan wel een legitimatiebewijs mee.

Als u de kiezerspas verliest dan kunt u geen nieuwe meer krijgen. U kunt dan niet meer stemmen.